RÜYA PARK KİTAP, RESİM VE HETKEL GÜNLERİ BAŞLADI

Bilim ve Edebiyat Eserleri Sahipleri Meslek Birliği (BESAM) tarafından gerçekleştiren Rüya Park Kitap, Resim ve Heykel Günleri, Rüya Park AVM’de başladı.

Kültür-Sanat 27.12.2022 09:10:00 0
RÜYA PARK  KİTAP, RESİM VE HETKEL GÜNLERİ BAŞLADI

BESAM Muğla il temsilcisi Turgay Delibalta’nın düzenlediği Kitap, Resim ve Heykel Günleri, 26 Aralık 2022 günü saat 14:00’te başladı. Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği Muğla il temsilcisi Hande Uyar’ın da düzenlemeye destek vermesiyle gerçekleşen etkinlik yazar ve şairlerin katılımıyla başladı. İlk günkü imza ve sohbette, Prof. Dr. Namık Açıkgöz, yazar Erdal Çil, şair Dr. Fahri Kaplan, şair Gürbüz Demir, şair Ertuğrul Akmaz, Yazar-Yönetmen Erdal Kara’nın kitaplarıyla katıldıkları etkinlikte Turgay Delibalta resim ve heykelleriyle yer aldı. 

31 Aralık Cumartesi gününe kadar devam edecek etkinlikte, Prof. Dr. Namık Açıkgöz, Prof. Dr. Alaattin Karaca, gazeteci-yazar Hüseyin Atılgan, gazeteci-yazar Özcan Özgür, eğitimci-yazar İsmail Zorba, ressam Özlem Özbilgi, yazar Ömer Kırlı,  yazar Erdal Çil, şair Dr. Fahri Kaplan, şair Gürbüz Demir, şair Ertuğrul Akmaz, Yazar-Yönetmen Erdal Kara yer alacaklar ve kitaplarını imzalayıp eserlerini sergileyecekler.

7 gün sürecek etkinliğin ilk gününde okuyucular, yazar ve şairlere kitaplarını imzalattılar. İmza günü doğum gününe rastlayan şair Ertuğrul Akmaz’a arkadaşları doğum günü pastası getirerek sürpriz yaptılar.

Kitap, Resim ve heykel günleri etkinliğine çok sayıda okur katıldı.


Anahtar Kelimeler: KİTAP RESİM HETKEL GÜNLERİ BAŞLADI
Perşembe 17.8 ° / 7.6 °
Cuma 18.2 ° / 9.7 °
Cumartesi 24.1 ° / 11.8 °