Selçuk Özdağ, “Ülkemiz devletsiz, Devletimiz sahipsiz bırakılmıştır”

Türkiye’nin ülkeyi yönetemeyen iktidar ve bazı güç odaklarının ayak oyunlarıyla bilinçli ve planlı bir şekilde kötülüğe sürüklendiğini kaydetti.

Güncel 23.10.2024 13:55:00 0
Selçuk Özdağ, “Ülkemiz devletsiz, Devletimiz sahipsiz bırakılmıştır”

Türkiye’nin ülkeyi yönetemeyen iktidar ve bazı güç odaklarının ayak oyunlarıyla bilinçli ve planlı bir şekilde kötülüğe sürüklendiğini kaydeden TBMM Gelecek-Saadet Grubu Meclis Başkanı Selçuk Özdağ, “Bu ülke kötülüğe teslim edilmiş bir ülkedir. Tekrar ediyorum bu ülke bilinçli ve planlı bir şekilde kötülüğe teslim edilmiş bir ülkedir. Tüm hedefleri ülkemizi devletsiz, devletimizi ise sahip bırakmaktır” dedi.

Paylaşımında Kemal Tahir’in de sözlerine atıfta bulunan Özdağ, “Öyle bir dönemde yaşıyoruz ki, bu bir çöküntü dönemidir. Kemal Tahir’in tabiriyle; At izi it izine karışmış ve maalesef ülkemiz devletsiz, devletimiz de sahipsiz kalmıştır. Artık bu iktidar ve hempalarından tek bir şey söylemelerini bekliyoruz.: Biz tüm bu olan bitenden sorumluyuz, bu ülkenin hayrına yapabileceğimiz hiçbir şey yok. Milletimizden özür diliyor ve istifa ediyoruz. Yaptıklarımız için de kendi isteğimizle yargılanmak istiyoruz. Bunun dışında ne yaparlarsa yapsınlar tarih bunları affetmeyecek.   Bu ülkede haysiyetli Aydınları, vicdanlı, samimi/dürüst siyasetçileri, ülkesini önceleyen onurlu bürokratlarını mumla arıyoruz. Bu özelliklere sahip olan iyi insanlar o güzel atlara binip gittiler” ifadesinde bulundu.

 


Cumartesi 21.2 ° / 11 °
Pazar 19.3 ° / 10.5 °
Pazartesi 18.8 ° / 7.9 °