TDED Manisa'dan Sıbyan Mektebi müjdesi

24. Dönem Manisa Milletvekili Op. Dr. Muzaffer Yurttaş Başkanlığı’ndaki Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa İl Temsilciliği Yakut Ağa Sıbyan Mektebi’ni yeniden ayağa kaldıracak olmanın müjdesini Manisalılarla paylaştı.

Güncel 9.08.2024 09:20:00 0
TDED Manisa

İlim ve irfan sahibi nesiller yetiştirme yolunda büyük gayret gösteren 24. Dönem Manisa Milletvekili ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED)

 Manisa İl Temsilcisi Op. Dr. Muzaffer Yurttaş Başkanlığında çalışmalarını sürdüren TDED Manisa İl Temsilciliği yeni yol haritasını belirleyerek müjdeyi Manisalılarla paylaştı. Dernek Yakut Ağa Sıbyan Mektebi’ni kiralayarak yeniden ayağa kaldıracak çalışmalara imza atacak. 

Yurttaş TDED Manisa İl Temsilciliği’nin yeni projesini şu şekilde açıkladı;

MANİSA KÜLTÜR DURAĞI 

"Derneğimizdeki yol arkadaşlarımızla yeni bir projenin yol haritalarını belirledik. Mülkiyeti Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait tarihi Yakut Ağa Sıbyan Mektebi derneğimiz tarafından kiralanmış olup Manisa için yeniden ayağa kaldırılacaktır. 

Manisa Kültür Durağı olarak projelendirdiğimiz alanda çocuklar, gençler, kadınlar ve yetişkinler için kültürel faaliyetler gerçekleştireceğiz. Kısa süre içinde yardımseverlerin de desteği ile Manisamız yeni bir kültür mekanına kavuşmuş olacak.”


Anahtar Kelimeler: Manisa' Sıbyan Mektebi müjdesi
Perşembe 34.3 ° / 23 °
Cuma 35.2 ° / 24.7 °
Cumartesi 34.6 ° / 25.3 °