YASEMİN YILDIZ: "GÜLŞAH DURBAY'A ATILAN İFTİRAYI KINIYORUM"

YASEMİN YILDIZ:

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız bir açıklama yaparak, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında delilsiz ve mesnetsiz haber yapanları sert dille kınadı.

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, "Bedende engel olsa da beyinde, yürekte engel yok, Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Gülşah Durbay'a yapılan küstahça, terbiyesizce, ahlaksızca iftiraları esefle kınıyorum" dedi.

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız bir açıklama yaparak, Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında delilsiz ve mesnetsiz haber yapanları sert dille kınadı. Başkan Yasemin Yıldız açıklamasında, "Bedende engel olsa da beyinde, yürekte engel yok, Şehzadeler Belediye Başkanımız Sayın Gülşah Durbay'a yapılan küstahça, terbiyesizce, ahlaksızca iftiraları esefle kınıyorum" dedi. Başkan Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Gülşah başkanımıza bir telefon, bir mesaj kadar yakınım, adaletin tecelli etmesi sürecinde şahsıma düşen her türlü desteği vereceğim. Kendisine delilsiz ve mesnetsiz olarak, terbiyesizce ve ahlaksızca atılan iftiraların hesabının sorulacağına ve buna neden olanların en ağır cezaları alacağına inanıyorum. Bu hukuk mücadelesinde sahalarda, meydanlarda, her yerde yanında olacağız. Güçlü bir dernek ve bu derneğin başkanı olarak ben de varım, hodri meydan diyorum. Özellikle şunu belirtmek isterim, bir sivil toplum kuruluşu başkanı olarak, bedensel engellilerin temsil hakkı verdiği bir yönetici olarak, Gülşah başkanımla her ne kadar sorun yaşamış olursak olalım, bugün bunları rafa kaldırıyoruz, çünkü bugün bir kadın dayanışma günüdür, bugün kadına, insanlığa, insan onuruna karşı yapılan bir saldırıya karşı mücadele günüdür. Ülkemiz dedikodularla, yalan ve iftiralarla bir yere varamaz, bugün başarılı kadınları, makam sahibi kadınları, güçlü kadınları çekemeyenlere, çamur at izi kalsın diyenlere karşı mücadele günüdür. Ayrıca Gülşah başkanımızı ciddi sağlık sorunları yaşadığı şu günlerde asla yalnız bırakmayacağımızın da bilinmesini isteriz, bu konuda da kendisine maneviyat ve moral desteği vereceğiz. Kendisine acil şifalar diler, sağlıklı bir gelecek temenni ederiz. Her zaman dediğimiz gibi, 'Her sağlıklı insan bir engelli adayıdır', engelli olmadan da engellilerin halinden anlamamız önemlidir. Biz tüm engellere, engele engel koyanlara karşı engelsiz bir dünya için savaşıyoruz, biz bu savaşı ve savaşma yollarını çok iyi biliyoruz, şimdi bu yeteneklerimizi Gülşah başkanımız için de kullanacağız ve O'nun engelleri aşması için destek olacağız."