Yunusemre İlçe Kaymakamlığı’ndan Şehit ailelerine iftar programı

Yunusemre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Şehit yakını aileler için iftar programı düzenlendi.

Güncel 5.04.2023 11:48:00 0
Yunusemre İlçe Kaymakamlığı’ndan Şehit ailelerine iftar programı

Yunusemre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Şehit yakını aileler için iftar programı düzenlendi. Düzenlenen programda milli ve manevi değerlerin önemine vurgu yapılırken Yunusemre İlçe Kaymakamı Atilla Kantay, “Türk milletinin milli birlik ve şuur konusunda Dünya’da emsali görülmemiş bir örnek teşkil ettiğini kaydetti.

Yunusemre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Şehit yakını aileler için iftar programı Manisa Anemon Otel’de gerçekleşti. Düzenlenen programa Yunusemre İlçe Kaymakamı Atilla Kantay, Yunusemre İlçe Emniyet Müdürü Gökhan kuzu, Yunusemre İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Umut Gürses, Yunusemre İlçe Müftüsü Nedim Bakır ve Yunusemre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşe Çukurova katıldı. 

“TÜRK TARİHİ DESTANLARLA YAZILMIŞTIR”

Yenilen iftar yemeğinin ardından Yunusemre İlçe Müftüsü Nedim Bakır tarafından yemek duasının yaptırılmasının ardından söz alan ve selamlama konuşmasında bulunan Yunusemre İlçe Kaymakamı Atilla Kantay yaptığı konuşmasında Türk devletlerinin tarihinin kahramanlık destanlarıyla yazıldığını ve Dünya’da emsali görülmemiş milli birlik ve beraberlik şuuruna sahip bulunduğuna dikkat çekerek,  “Ecdadımızla ne kadar gurur duysak, Şehitlerimize ve Şehit yakınlarımız için ne yapsak azdır” ifadesinde bulundu.


Cumartesi 17.2 ° / 14.3 °
Pazar 23.7 ° / 13.2 °
Pazartesi 21.5 ° / 12.8 °