Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay iftarını yetim çocuklar ve aileleriyle açtı

Yunusemre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Yunusemre ilçesi sınırlarında ikamet eden yetim çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenlendi.

Güncel 7.04.2023 17:28:00 0
Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay iftarını yetim çocuklar ve aileleriyle açtı

İslam İşbirliği Teşkilatı tarafından her yıl geleneksel olarak Ramazan ayının 15. gününün Dünya Yetimler Günü olarak anılması kararına

 istinaden, Yunusemre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Yunusemre ilçesi sınırlarında ikamet eden yetim çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenlendi. Düzenlenen programa Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay ve eşi, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ayşe Çukurova, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, İlçe Müftüsü M. Nedim Bakır, Yazı İşleri Müdür Zeynep Delen, Malmüdürü Nilüfer Tilkitaş ve Laleli Mahalle Muhtarı Yadigar Şahin katıldı. 
 

Düzenlenen programa katılan her bir çocukla ve aileleriyle yakından ilgilenen Yunusemre İlçe Kaymakamı Atilla Kantay Dünya Yetimler Günü'nün İslam İşbirliği tarafından 2013 yılında, yetimlere sahip çıkılması konusunun dünya gündeminden düşmemesi için düzenlenmeye başlandığını ve o tarihten bu yana geleneksel olarak düzenlendiğini kaydederek bu tür maneviyatı, hassasiyeti ve insani sosyal yönü kuvvetli günlerin birlik ve beraberliği daha da güçlendirdiğini ve kalıcı hale getirdiğini kaydetti.


 

 


Cumartesi 17.2 ° / 14.3 °
Pazar 23.7 ° / 13.2 °
Pazartesi 21.5 ° / 12.8 °