Cuma İçten


Doğu Türkistan’a Konu Mankeni Olanlar

Doğu Türkistan’a Konu Mankeni Olanlar


1949 yılından beri 35 milyon insan Dünya’nın gözü önünde komünist Çinliler tarafından katlediliyor! ! !

Uygur Türk’lerinin yıllarca yaşadıkları mağduriyetlerini Dünya kamuoyuna duyuran Gelecek Partisi’nin Genel Başkanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu oldu. 2003 yılında başbakan danışmanı iken Türkiye’de henüz bu konu etraflıca bilinmediği bir dönemde, dönemin başbakanının bu konuyu önemsemesini sağlamış, Devlet politikasının refleks göstermesini sağlamıştır.

Bu zulmü başından beri istikrarlı bir biçimde dile getiren birkaç kişiden biri Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’dur! Dış İşleri Bakanı iken Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 2009 Haziran ayında Sincan Uygur özerk bölgesini ziyaret gerçekleşmiş, devamında Sayın Davutoğlu Dış İşleri Bakanı sıfatı ile 28 Ekim 2010 eşi ile birlikte Sincan Uygur Özerk bölgesi ve Kaşgara 500 yıllık İgda Camisine, oradan Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nin başkenti Urumçi'ye giderek bizzat sorunları dinlemiş ve ilk defa ÇİN hükümeti ile bu konulara müzakere edilme süreci başlamıştır. Devam eden süreçte Sayın Davutoğlu başbakan Sayın Erdoğan ile birlikte 2012 yılında aynı bölgeye ziyareti etmiş ve ÇİN hükümetinin zulümleri bu ilişkiler ile aşağıya çekilmiştir.

Sadece Uygur Türkleri değil Sayın Davutoğlu başbakanlık görevinden ayrıldığı günden bugüne kadar Filistin başta olmak üzere tüm coğrafyalarda Kürtlerin Türkmenlerin Müslümanların ve Arapların başına gelmeyen kalmadı, sesleri ise bir anda Ak Parti tarafından kesildi!

Artık kimse mazlumların sesini duymuyordu!

Mazlumların sesi olan sayın Erdoğan’da ise ses seda artık yok!

Lütfen son beş yılda bu anlamdaki tüm gelişmeler kronolojik bir şekilde bakınız.

Son beş yıldır DOGU TÜRKİSTAN ve UYGUR TÜRKLERİ için Sayın Cumhurbaşkanı nasıl bir tepki koymuş?

Son beş yıldır FİLİSTİN için Sayın Cumhurbaşkanı, İsrail için nasıl bir tepki koymuş?

Son beş yıldır Suriye Eset yönetimi, Rusya Putin, ABD Trump, Fransa, İngiltere, İran, ABD, Mısır, için nasıl bir tepki koymuş?

S 400 nerde? Ya F35!

“Bu fakir bu görevde olduğu müddetçe o papası kimse benden alamaz.” dediler ertesi gün..? Ya rahip Brunson

Sahi Aptal Trump’ın ülkemin Cumhurbaşkanına yolladığı mektup nerde?

İademi edilmişti?

Son beş yıl?

Mazlumların kanı akan son beş yıl !!!

Binali Yıldırım başbakanlık görevine geldiğinde ilk dokunduğu bütçe FİLİSTİN ile ilgili bütçenin kaldırılması olmuştu. 

Hani O Dış güçler?

Kimmiş bunlar?

Hepsi lafta, önce dostum derler sonra aynı dost düşman oluverir bir anda.

Kimse son beş yılın ayaklara düşmüş DIŞ POLİTİKASINI konuşmuyor bile.

Yaşasın ÇAVUŞOĞLU!

Doğu Perinçek Silivri mahkemelerinde yargılanırken mahkeme tutanaklarına geçen suç dolu küfürler hakaretler cümleler dün gibi kulaklarımda, MHP lideri Bahçeli’nin ise, meydanlarda haykırışları hakaret ve küfürleri birilerinin kulaklarını çınlatmazsada ben dahil birçok insanı üzüyor.

Sayın Cumhurbaşkanının Bahçeli için söyledikleri ise asla benim bir siyasetçi olarak kullanamayacağım cümleler.

Peki ne oldu da bu üçlü bir araya gelip kırk yıllık dost oldular?

Çin ile yapılan ekonomik iş birliklerinde kimler var?

Çin’in ülkemizdeki ticareti kimler tarafından dizayn ediliyor?

Şimdi iş UYGUR TÜRKLERİ olunca herkes suskun en çok konuşması gerekenler ise KONU MANKENİ olmuş podyumlarda dolaşıyorlar.

Konuşmak elhamdülillah benim gibi KÜRT’lere kaldı yani elbet konuşuruz Uygur Türkleri ile bir Kürt olarak birçok ortak yanımız var onları en çok biz anlarız biz.

Doğu Türkistan'da yaşayan Müslüman Türklere soykırım yapılmaya devam ediliyor!

Ve Ak Parti MHP ha birde izliyorlar. Koalisyonun minik ortağı Perinçek Türkiye Çin arasındaki dostlukları pekiştirmek ile meşgul. Perinçek ne derse o.

MHP ve Vatan Partisi bürokraside kurumlarda kadrolaşmaya devam ederken, Ak Parti LALE Devrini yaşamaya devam ediyor.

Tüm dünyada DOĞU TÜRKİSTANLI vatandaşlar eylem yapıyor serbest ama Türkiye’de Uygur Türklerinin protesto yapması yasak!!!

Ankara ya yürümek isteyen ve ÇİN hükümetini protesto etmek yasak buna yeltenenlerde göz altına alınıp karakolda misafir edildiler şiddet maruz kaldılar.

Şimdi Çin hükümeti ile Ak Parti MHP koalisyon hükümeti bir SUÇLULARIN İADESİ anlaşmasını 2017 yılında imzalamışlar ve bu anlaşma TBMM de yakında ele alınacak. Sözleşmeyi TBMM’den geçemeyeceğini düşünenler ile sözleşmeyi imzalayanların aynı kişiler olması düşündürücü elbette. Ak parti için en önemli kısmı ise bu ön anlaşmanın imzalanmış olmasıdır, göreceksiniz yakın zamanda Çin zulmünden kaçıp Türkiye’ye sığınan Uygur Türkleri Çin tarafından terörist ilan edilerek Türkiye’den idam edilmeleri için iade talep edeceklerdir.

Sizce son beş yıldır kaç UYGUR TÜRKÜ idam edildi? Türkiye ne yaptı?

Nerden nereye?

Mazlumların sesi ve sığınağı olan Türkiye Ak Parti MHP koalisyonu ile zalimlerin zulmüne ortak olan bir evrim geçirdi.

Sanırım şimdi Sayın Davutoğlu’na birilerin neden operasyon çektiği onu başbakan olarak görmek istemediği daha net anlaşılıyor.

Her şey o gittikten sonra başladı!

Ak Parti – MHP – Vatan Partisi koalisyonu ve ülkenin geldiği evrim.

Doğu Perinçek’i kutluyorum mahkemede dile getirdiği her şey bir bir gerçekleşiyor, dışarı çıktığında söyledikleri her şey bir bir gerçekleşiyor.

Ak Partinin ise bu iddialara tek bir cevabı olmadı, Perinçek’in iddialarına yanıt verenlerinde siyasi hayatı karardı.

Suriye İdlib’de 33 askerimiz Rus askerleri tarafında şehit edildikten hemen sonra, dost Putin ziyaret edilirken bu ziyareti göz yaşları içerisinde izleyen şehit ailelerine SELAM olsun.

Aydınlık GELECEK dileklerimle.