Dr. Sakin Öner


Vicdanınızın sesine kulak verin..!

Aşağıdaki yazımı kesinlikle hiçbir siyasi mülahaza ile yazmıyorum. Sadece Türk milletinin bekasını düşünen bir eğitimci Türk milliyetçisi olarak vicdanımın sesini dinleyerek yazıyorum.


Aşağıdaki yazımı kesinlikle hiçbir siyasi mülahaza ile yazmıyorum. Sadece Türk milletinin bekasını düşünen bir eğitimci Türk milliyetçisi olarak vicdanımın sesini dinleyerek yazıyorum. Önce şunu söyleyeyim, benim nazarımda hangi siyasi partiyi tutarsa tutsun bütün Türk milliyetçisi ve ülkücüyüm diyen herkes kardeşimdir. Şimdi düşüncelerimi özetle sunuyorum. 
Bir 5 yıl daha RTE kazanırsa şu anda uygulanan eğitim sistemiyle Milliyetçi bir nesil yetişmez. Andımızın okunmasına onun için son verildi. Milli bayramlar onun için düşük profile çekildi. Müfredattan Atatürk ilkeleri, laiklik ve Cumhuriyet çıkarıldı. Siyasal İslamcı karşı devrimciler biraz daha mesafe alır. Milli Eğitim şu anda dini kurum, vakıf ve derneklere teslim edilmiş durumda. Yarınki seçimde vatandaş olan 1.5 milyon (% 3 oy) Suriyeli Sığınmacı oy kullanacak Şimdi 1.5 milyon olan Suriyeli vatandaş sayısı 5 yıl sonra 5 milyona ulaşır. Yarın bu gerçekleri görerek sandığa gidip ona göre oyumuzu kullanalım. Kılıçdaroğlu'nu sevmek zorunda değiliz. Önemli olan onun temsil ettiği sistemdir. Allah çocuklarımıza, torunlarımıza ve canım ülkemize acısın. Sonuç ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun.